top of page

500-LAPPEN

Fond för fotbollsutveckling

500-LAPPEN

500-lappen fond för fotbollsutveckling

 Styrelsen har beslutat om att lag i RSF ska kunna söka ett bidrag för upp till 500kr per spelare (som betalt sin medlemsavgift) för att utveckla fotbollskunnandet.

 Vi har valt att kalla detta 500-lappen. För att detta ska fungera måste det givetvis finnas lite riktlinjer och dessa är: Att pengarna ska gå till något som ger möjlighet att främja spelarens/lagets fotbollsutbildning.

 Aktiviteten ska gälla hela laget och inte en enskild individ. Områden som man kan söka för: - Ta in en extern fotbollstränare ex- FotbollsAkademin - Ta in en ex. en PT som kan köra fys träning ( detta ska inte vara någon förälder eller någon kompis som man betalar utan en som har detta som expertis)- åka hela laget till skills academy - Ta in en föreläsare som kan inspirera/lära ut: teori, samarbete, lagkänsla, hälsa, kost & motion. Man kan åka på träningsläger.

 Vi hoppas detta ska underlätta för er ledare att fortsätta göra det fantastiska jobb ni redan gör. Ansökan sker via mail till sverker.andersson@rsf.nu med uppgifter om vad man vill göra, syftet och mot sedan inskickat kvitto MVH Styrelsen

bottom of page