top of page

Mitt bidrag

Läs brevet från valberedningen, om hur du kan vara med och påverka och utveckla föreningen.

Kära medlem.

Föreningen har aldrig varit större. Vi är idag en av Stockholms snabbast växande klubbar, vi har rekordmånga aktiva och fotbollsplaner runt om hela kommunen. Medlemsengagemanget är nu viktigare än någonsin. Tiden är inne för RSF att ta nästa steg och skapa en stark organisation. 

 

Vi har växt ur oss själva, och är redo att växla upp. 

En förening av vår storlek behöver många som engagerar sig, om än bara litegrann, snarare än några få som lägger ner all sin fritid på fotbollen och föreningen. Det är inte hållbart i längden. Föreningen blir både bräcklig och får inte ut sin fulla potential.

Rönninge Salem Fotboll fyller 100 i år. Det är stort. Men ännu större är den nytta för kommunen som tränare, ledare, ansvariga och föräldrar dagligen gör genom vår verksamhet. Ca 8% av alla som bor i kommunen är medlemmar i RSF. Och många många fler har en relation till föreningen. Den inverkan vi har på lokalsamhället är enorm. Det är många som påverkas och många som vi kan göra skillnad för. Till det bättre. I synnerhet för barnen. Vi kan i mycket högre grad bli en förening med hållbart ledarskap, effektiva  processer och stark samhällsnytta där vi aktiverar barn såväl som vuxna - och skapar en inkluderande gemenskap med fotbollen i centrum. Där alla är välkomna och känner sig hemma. Men innan vi kan ta nästa steg behöver vi fler idéella krafter! 

 

Är du intresserad av att bidra till föreningen!? 

Var med och förvalta, förändra och utveckla klubben på riktigt. Och gör nytta för hembygden. Du behöver inte vara ett dugg kunnig inom fotboll. Det här handlar om något annat. Det räcker med ett intresse för barn och ungdomars sociala, mentala och fysiska hälsa, och en kärlek till Rönninge/Salem. Vi har idag en styrelse som behöver tillsätta flera positioner. Vi är också i behov av många fler personer som kan driva och assistera kring utvecklingsområden och projekt utanför Styrelsen. Det gäller allt från samordning, organisationsutveckling, tränarutveckling, fotbollsskola, läktarbygge, sponsorskap med mera. Dessa insatser behövs utöver det hästjobb alla fantastiska tränare och ledare redan gör idag. Därför behöver vi fler personer som engagerar sig! 

Den stora skillnaden gör vi tillsammans.

Hänger du med på resan!? Hör av dig till oss! Kanske vill du sitta i styrelsen, kanske vill du ha en operativ funktion, kanske har du ett företag som vill sponsra bygge av en läktare, kanske kan du snickra den, kanske vill du stå i korvkiosken. Allt är välkommet. Stort som smått. Hör av dig till oss så tar vi det därifrån!


Förhoppningsfulla och varma hälsningar

RSF:s Valberedning 2023

Daniel Carlberg, daniel.carlberg@rsf.nu 

Daniel Ankargrund, daniel.ankargrund@rsf.nu

Ludvig Siggelin, ludvig.siggelin@rsf.nu

Daniel Erlandsson, daniel.erlandsson@rsf.nu

Kontakta oss!

Maila till mittbidrag@rsf.nu eller direkt till någon i valberedningen och berätta hur du kan och önskar bidra.

30 januari 2023


bottom of page