top of page

SPONSORER

Våra Sponsorer

10818937.png

Om Eriksson

Eriksson Vatten och Värme grundades 2020 av Fredric Eriksson. Skulle du behöva hjälp med att felsöka ditt värmarsystem? Eller kanske att installera en ny köksblandare. Oavsett problemet så har Eriksson Vatten och Värme svaret.

Eriksson Vatten och Värme

Adidas-logo.jpg.webp

Om Adidas

Adidas, grundat 1949 av Adolf "Adi" Dassler i Tyskland, är en global ledare inom sportkläder och fritidsmode med rötter från Gebrüder Dassler Schuhfabrik på 1920-talet. Känt för sina innovativa produkter, särskilt skor och kläder, och de tre karakteristiska ränderna är en av världens mest igenkända varumärkessymboler. Adidas har framgångsrikt kombinerat prestanda och design, samarbetat med kända personligheter och utvidgat till livsstilssegmentet. Engagerat i hållbarhetsinitiativ och samhällsprojekt är Adidas en betydande aktör inom sport- och modevärlden med global påverkan.

Adidas.se

10818941.png

Om Svenska Kyrkan

SvenskaKyrkan.se

Sponsorskap RSF

För alla våra företag (Eriksson, P.A, BST) är det viktigt att ta vårt ansvar som samhällsaktör genom att göra det vi kan för att bidra till en bättre värld. Vi har som målsättning att stödja organisationer & föreningar som har välgrundade och sunda värderingar och som gör samhällsnytta. Rönninge Salem Fotboll är en förening som väl stämmer in på dessa kriterier och det är därför vi med glädje sponsrar föreningen. Som en tidigare ledare och med barn som spelar i föreningen så vet jag vilket otroligt hårt arbete som görs dagligen av alla i föreningen och det var självklart att stötta föreningen när möjligheten gavs.

SPONSORLOGGOR RSF5.png

Om BST

BST har funnits sedan 2001. Vi är ett schakt- och entreprenadföretag som arbetar mot företag inom Stockholm och Mälardalsregionen. Genom personligt engagemang skapar vi långsiktiga relationer med våra kunder. Vårt tankesätt har alltid varit att se svårigheter som möjligheter och vår strävan är att hitta den mest effektiva och bästa lösningen för alla parter.

Sponsorskap RSF

BST vill vara en närvarande resurs i samhället och prioriterar den lokala förankringen. I det vill vi främst lägga det stora fokuset på barn och ungdomar i föreningslivet och organisationer. Därav har vi valt att finnas med och stötta RSF.

Bst-ab.se


Om Pia Andersson Fastighetsbyrå

Våren 2001 öppnade vi dörren till Pia Andersson Fastighetsbyrå, en oberoende mäklarbyrå med en vision om att vara skickligast på det område vi är specialister på och där vi har våra hjärtan – Rönninge/Salem med omnejd. Genom åren har vi sålt tusentals boenden – och hjälpt lika många köpare hitta hem. Mycket har hänt på fastighetsmarknaden sedan starten men för oss är målsättningen densamma – att fortsätta leverera enastående kvalité och göra vårt yttersta för att kunden ska känna sig nöjd.

Sponsorskap RSF

För oss som lokal fastighetsmäklare, boende i kommunen samt med engagemang inom föreningen på olika nivåer över fyra generationer, är det självklart för oss att bidra och ge tillbaka. Vi ser behovet av en bred och fungerande verksamhet i föreningen då glädje, rörlighet, lagkänsla och innanförskap är det viktigaste för oss. Tack för att vi får bidra. Barn och ungdomar är framtiden.

Pianfa.com

Svenska_Spel_tvaradig_1650x650.png

Om Svenska Spel
Svenska Spel är ett statligt ägt spelbolag i Sverige och är det enda företaget som har tillstånd att erbjuda spel och lotterier för pengar på den svenska marknaden. Bolaget grundades 1997 och har en lång historia som sträcker sig tillbaka till det statliga Tipstjänst, som började sin verksamhet 1934.

Sponsorskap RSF

SPONSORLOGGOR RSF4.png
SPONSORLOGGOR RSF5.png
InterSport-Logo.png
Adidas-logo.jpg.webp
SPONSORLOGGOR RSF4.png
10818937.png

SPONSORSKAP

Ni stöttar oss – vi lyfter er! 

I princip all verksamhet inom Rönninge Salem Fotboll baseras på ett stort antal människors ideella insatser. Många lägger ned ofattbart många timmar på att kommunens ungdomar ska få möjlighet att spela fotboll. Men det behövs också ekonomiska medel för att driva och utveckla verksamheten på ett bra sätt. Nedan presenteras tre olika sponsormodeller för hur ni kan stötta Rönninge Salem Fotboll - och vad ni får ut av det, utöver att ni gör en väldigt god gärning.

HUVUDSPONSOR

2 ÅR

Det här får ni under aktuell period.

TRÖJTRYCK 

På bröstet på alla lagens tröjor. Ca 55 lag. 850 tröjor. (Tryckkostnader för tröjtryck tillkommer)


MATERIAL
20 RSF-mössor
1 diplom ”Huvudsponsor år xx – Vi stödjer RSF” 


SYNLIGHET
Logo i intern digital kommunikation
Omnämnande med logo/länk på RSF.nu
2 banderoller (ca 2x1m), Berga IP (Företaget står för tryckkostnader)

2 banderoller (ca 2x1m), Prästboda (Företaget står för tryckkostnader)
A3-skylt med företaget vid Bergacafeterian (Företaget står för tryckkostnader)
Huvudsponsorskap i Rönninge Salem-Loppet (Företaget står för tryckkostnader)
Medverkan i all annonsering för loppet

AKTIVITETER
20 gratis startplatser i Rönninge Salem Loppet (ord. pris 200:-/person)

 

30 000 kr/år

GULDSPONSOR
2 ÅR

Det här får ni under aktuell period.

TRÖJTRYCK

På valfri plats (exkl. bröstet) på alla lagens tröjor. Ca 55 lag. 850 tröjor.

(Tryckkostnader för tröjtryck tillkommer)

MATERIAL
10 RSF-mössor
1 diplom ”Guldsponsor år xx – Vi stödjer RSF” 


SYNLIGHET
Omnämnande med logo/länk på RSF.nu
1 banderoll (ca 2x1m), Berga IP (Företaget står för tryckkostnader)

1 banderoll (ca 2x1m), Prästboda (Företaget står för tryckkostnader)
A3-skylt med företaget vid Bergacafeterian (Företaget står för tryckkostnader)

AKTIVITETER
10 gratis startplatser i Rönninge Salem Loppet (ord. pris 200:-/person)


 

20 000 kr/år

Alla priser ex moms

sponsorer tryck2.jpg
sponsorer tryck.jpg

TRÖJSPONSOR

2 ÅR

Sponsorn står för tryckkostnader

Alla priser ex moms

bottom of page