top of page

Från och med 2021 har vi en ny laguppställning starka sponsorer som vill stötta vår verksamhet och vara en bidragande kraft till vår fortsatta utveckling med ungdomsfotboll för kommunens alla invånare.

SPONSORER

Våra Sponsorer

SPONSORLOGGOR RSF.png
SPONSORLOGGOR RSF2.png

Om Ecotrecs

Ecotrecs grundades under 2019 och är Nordens största återförsäljare av elektrostatiska produkter. Ecotrecs är det klart ledande företaget i Norden inom innovativa miljövänliga produkter och utrustning för städbranschen. Våra miljövänliga produkter ger en stor kundnytta genom att effektivisera traditionella arbetssätt på ett kostnadseffektivt sätt. Årligen introducerar vi nya innovativa miljövänliga produkter från olika delar av världen under vårt eget varumärke.

Ecotrecs.se

SPONSORLOGGOR RSF3.png

Om Städenergi

Städenergi grundades 2011 och vi är ett Stockholmsbaserat innovativt städföretag som utför tjänster inom städ och fastighetsskötsel hos företag, kommuner, institutioner och i privata hem.Vi har ett stort urval av tjänster och med vår moderna maskinpark kan vi utföra de flesta typer av specialuppdrag effektivt och med högsta möjliga kvalitet. Våra viktigaste värdeord är Kvalitet, Personlighet, Flexibilitet
Vår vi vision är att Städenergi ska tillhandahålla marknadens bästa städtjänster med en mycket hög kvalitet och hög servicenivå. 

Stadenergi.se

Sponsorskap RSF

För alla våra företag (Naneco, Ecotrecs och Städenergi) är det viktigt att ta vårt ansvar som samhällsaktör genom att göra det vi kan för att bidra till en bättre värld. Vi har som målsättning att stödja organisationer & föreningar som har välgrundade och sunda värderingar och som gör samhällsnytta. Rönninge Salem Fotboll är en förening som väl stämmer in på dessa kriterier och det är därför vi med glädje sponsrar föreningen. Som en tidigare ledare och med barn som spelar i föreningen så vet jag vilket otroligt hårt arbete som görs dagligen av alla i föreningen och det var självklart att stötta föreningen när möjligheten gavs.

Om Naneco
Naneco grundades under 2020. Vi är generalagent i Norden för det Japanska börsnoterade företaget Maruyama som har utvecklat de mest effektiva och prisvärda produkterna inom nanovattenteknik på marknaden. 
Naneco är den ledande företaget i Norden inom nanovattenteknik. Våra produkter används av ett stort antal företag och är en ny standard i flera olika branscher i Norden. 


Naneco.se


SPONSORLOGGOR RSF5.png

Om BST

BST har funnits sedan 2001. Vi är ett schakt- och entreprenadföretag som arbetar mot företag inom Stockholm och Mälardalsregionen. Genom personligt engagemang skapar vi långsiktiga relationer med våra kunder. Vårt tankesätt har alltid varit att se svårigheter som möjligheter och vår strävan är att hitta den mest effektiva och bästa lösningen för alla parter.

Sponsorskap RSF

BST vill vara en närvarande resurs i samhället och prioriterar den lokala förankringen. I det vill vi främst lägga det stora fokuset på barn och ungdomar i föreningslivet och organisationer. Därav har vi valt att finnas med och stötta RSF.

Bst-ab.se


Om Pia Andersson Fastighetsbyrå

Våren 2001 öppnade vi dörren till Pia Andersson Fastighetsbyrå, en oberoende mäklarbyrå med en vision om att vara skickligast på det område vi är specialister på och där vi har våra hjärtan – Rönninge/Salem med omnejd. Genom åren har vi sålt tusentals boenden – och hjälpt lika många köpare hitta hem. Mycket har hänt på fastighetsmarknaden sedan starten men för oss är målsättningen densamma – att fortsätta leverera enastående kvalité och göra vårt yttersta för att kunden ska känna sig nöjd.

Sponsorskap RSF

För oss som lokal fastighetsmäklare, boende i kommunen samt med engagemang inom föreningen på olika nivåer över fyra generationer, är det självklart för oss att bidra och ge tillbaka. Vi ser behovet av en bred och fungerande verksamhet i föreningen då glädje, rörlighet, lagkänsla och innanförskap är det viktigaste för oss. Tack för att vi får bidra. Barn och ungdomar är framtiden.

Pianfa.com

SPONSORLOGGOR RSF6.png
SPONSORLOGGOR RSF4.png
SPONSORLOGGOR RSF5.png

Om Pad Print

Vi kan allting inom reklamtryck. Ingenting är omöjligt, vi ska se till att kunde får det den behöver. Pad Print I Screen Extreme arbetar med textiltryck, digitaltryck, tampotryck, screentryck, brodyr och tryck för profilkläder.
Alltid till bästa kvalitet, till bästa pris i rätt tid. 

Sponsorskap RSF

Det här är vårt sätt att ge något tillbaka för alla de år RSF gett oss som spelare, ledare och föräldrar en bra fotbollsmiljö.

Padprint.se

InterSport-Logo.png
laget-se-neg.png
kisspng-black-swoosh-nike-logo-sock-anth

SPONSORSKAP

Ni stöttar oss – vi lyfter er! 

I princip all verksamhet inom Rönninge Salem Fotboll baseras på ett stort antal människors ideella insatser. Många lägger ned ofattbart många timmar på att kommunens ungdomar ska få möjlighet att spela fotboll. Men det behövs också ekonomiska medel för att driva och utveckla verksamheten på ett bra sätt. Nedan presenteras tre olika sponsormodeller för hur ni kan stötta Rönninge Salem Fotboll - och vad ni får ut av det, utöver att ni gör en väldigt god gärning.

HUVUDSPONSOR

2 ÅR

Det här får ni under aktuell period.

TRÖJTRYCK 

På bröstet på alla lagens tröjor. Ca 55 lag. 850 tröjor. (Tryckkostnader för tröjtryck tillkommer)


MATERIAL
20 RSF-mössor
1 diplom ”Huvudsponsor år xx – Vi stödjer RSF” 


SYNLIGHET
Logo i intern digital kommunikation
Omnämnande med logo/länk på RSF.nu
2 banderoller (ca 2x1m), Berga IP (Företaget står för tryckkostnader)

2 banderoller (ca 2x1m), Prästboda (Företaget står för tryckkostnader)
A3-skylt med företaget vid Bergacafeterian (Företaget står för tryckkostnader)
Huvudsponsorskap i Rönninge Salem-Loppet (Företaget står för tryckkostnader)
Medverkan i all annonsering för loppet

AKTIVITETER
20 gratis startplatser i Rönninge Salem Loppet (ord. pris 200:-/person)

 

30 000 kr/år

GULDSPONSOR
2 ÅR

Det här får ni under aktuell period.

TRÖJTRYCK

På valfri plats (exkl. bröstet) på alla lagens tröjor. Ca 55 lag. 850 tröjor.

(Tryckkostnader för tröjtryck tillkommer)

MATERIAL
10 RSF-mössor
1 diplom ”Guldsponsor år xx – Vi stödjer RSF” 


SYNLIGHET
Omnämnande med logo/länk på RSF.nu
1 banderoll (ca 2x1m), Berga IP (Företaget står för tryckkostnader)

1 banderoll (ca 2x1m), Prästboda (Företaget står för tryckkostnader)
A3-skylt med företaget vid Bergacafeterian (Företaget står för tryckkostnader)

AKTIVITETER
10 gratis startplatser i Rönninge Salem Loppet (ord. pris 200:-/person)


 

20 000 kr/år

Alla priser ex moms

sponsorer tryck2.jpg
sponsorer tryck.jpg

TRÖJSPONSOR

2 ÅR

Sponsorn står för tryckkostnader

Alla priser ex moms

bottom of page